Tilauksesta mansikkakakku, kala-katkarapuvoikkari ja kinkku-juustopiirakkaa.
Tällä kertaa kaikki on Hylaa, myös voikkari.
Mansikkakakun sisällä mansikkamousse tuoreilla mansikoilla
ja kakku on 30h. Voikkari on 20h.
Mansikkakakku
Kala-katkarapukakku
Kinkku-juusto piirakka (48 palaa / 1 pellillinen):
Pohja:
4 1/2 dl vehnäjauhoja
200g margariinia
4 rkl kylmää vettä
Nypi margariini jauhoihin. Lisää kylmä vesi ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan levätä viileässä noin tunnin.
Täyte:
300g kinkkusuikaleita
1 prk 200g ruokakermaa
1 prk 200g kermaviiliä
3 munaa
suolaa
pippurisekotusta
200g juustoraastetta
Kauli taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Pistele pohja haarukalla. Esipaista pohjaa 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Ripottele kinkkusuikaleet tasaisesti pohjalle. Sekoita kulhossa kerma, kermaviili ja munat ja mausta seos. Kaada täyte tasaisesti valuttaen piirakan päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle. Paista 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut hieman väriä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.