Tilauksesta mansikkakakku, kala-katkarapuvoikkari ja kinkku-juustopiirakkaa.

Tällä kertaa kaikki on Hylaa, myös voikkari.

Mansikkakakun sisällä mansikkamousse tuoreilla mansikoilla

ja kakku on 30h. Voikkari on 20h.

 

Mansikkakakku

 

Kala-katkarapukakku

 

 

Kinkku-juusto piirakka (48 palaa / 1 pellillinen):

Pohja:

4 1/2 dl vehnäjauhoja

200g margariinia

4 rkl kylmää vettä

 

Nypi margariini jauhoihin. Lisää kylmä vesi ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan levätä viileässä noin tunnin.

Täyte:

 

300g kinkkusuikaleita

1 prk 200g ruokakermaa

1 prk 200g kermaviiliä

3 munaa

suolaa

pippurisekotusta

 

200g juustoraastetta

Kauli taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Pistele pohja haarukalla. Esipaista pohjaa 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Ripottele kinkkusuikaleet tasaisesti pohjalle. Sekoita kulhossa kerma, kermaviili ja munat ja mausta seos. Kaada täyte tasaisesti valuttaen piirakan päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle. Paista 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut hieman väriä.