Pitkään aikaan ei ollu tullu tehtyä pizzaa, niin nyt ajattelin tehdä. Sekä meetvursti ja tonnikalapizzaa :)

Tällä ohjeella tulee pellillinen, eli n.20 palaa.

Pohja

2 dl vettä

1 pss kuivahiivaa

1 tl suolaa

4 rkl öljyä

5 dl vehnäjauhoja

 

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja öljy, sekä jauhot.

Anna kohota puolisen tuntia.

Kaulitse sopivan kokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

 

Salamitäyte

Ketsuppia tai tomaattipyrettä

n.20 salami/meetvursti siivua

sipuli

2 tomaattia

 

Tonnikalatäyte

Ketsuppia tai tomaattipyrettä

4 prk tonnikalaa

2 tomaattia

500g juustoraastetta

(Pellilliseen riittää 3 purkkia tonnikalaa ja 250g juustoraastetta, ite tykkään laittaa reilummin)

 

Nam!