Pitkään aikaan ei ollu tullu tehtyä pizzaa, niin nyt ajattelin tehdä. Sekä meetvursti ja tonnikalapizzaa :)
Tällä ohjeella tulee pellillinen, eli n.20 palaa.
Pohja
2 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja
Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja öljy, sekä jauhot.
Anna kohota puolisen tuntia.
Kaulitse sopivan kokoiseksi ja muotoile pellille.
Täytä mielesi mukaan.
Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.
Salamitäyte
Ketsuppia tai tomaattipyrettä
n.20 salami/meetvursti siivua
sipuli
2 tomaattia
Tonnikalatäyte
Ketsuppia tai tomaattipyrettä
4 prk tonnikalaa
2 tomaattia
500g juustoraastetta
(Pellilliseen riittää 3 purkkia tonnikalaa ja 250g juustoraastetta, ite tykkään laittaa reilummin)
Nam!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.