tiistai, 29. lokakuu 2013
Tänään kokeilin käyttää ihan tavallista leivontasuklaata pätkiksien sijaan.
Taikinassa siis tummaa -ja valkosuklaata.
Päällä vaaleanpunaiseksi värjättyä kermavaahtoa.
100g valkosuklaata
200g tummaasuklaata
150 g margariinia
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa
Päälle
4 dl kermaa
Väriainetta
Pilko suklaat rouheeksi.
Vaahdota margariini ja sokeri.
Lisää munat yksitellen.
Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon kanssa.
Lisää lopuksi suklaarouhe ja sekoita nuolialla.
Jaa taikina vuokiin ja paista 200 asteessa 12-15 min.
Anna jäähtyä ja koristele esimerkiksi kermavaahdolla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.